SOLID - skræddersyet forretningsudvikling

SOLID er et forretningsudviklingsprogram der hjælper dig med at styrke din forretning. Forløbet er specifikt udviklet til digitale virksomheder, som arbejder med udvikling af egne interaktive IP'er.

Styrk din forretning gennem SOLID. Vi stiller ressourcer og specialister til rådighed, og du får skræddersyet hjælp til at nå dine mål.

"SOLID programmet har hjulpet os med at få identificeret og løst væsentlige barriere således at vi har kunnet vækste yderligere. SOLID er en mulighed for at træde et skridt tilbage og ved hjælp af eksperter se mere objektivt på forretningen. Vi har takket været SOLID programmet fået en mere sammenhængende produktstrategi." Jonas Lund, CEO, WizKids. Deltog i SOLID 2015

95% af deltagerne oplever, at SOLID har medvirket til at skabe hurtigere vækst.

SOLID er et 12 ugers program der hjælper virksomheder med scale-up potentiale til at styrke forretningen. Forløbet er specifikt udviklet til digitale virksomheder, som arbejder med udvikling af egne interaktive IP'er. Det samlede resultat blandt virksomhederne, der har deltaget i SOLID i 2014 - 2015 er vækst i både omsætning, eksport og antal ansatte. Med SOLID programmet får du individuelle workshops og specialistsparring til at løse udvalgte vækstbarrierer i din virksomhed. Formålet er at skabe en bæredygtig fremtid for din virksomhed. SOLID hjælper dig/din virksomhed med at få gang i væksten.

SOLID skaber vækst og arbejdspladser

"SOLID is a chance to boost a specific area of your company, that otherwise might have been neglected either because the risk involved or just lack of resources.” Klaus Pedersen, CEO, Bedtime Digital Games." Deltog i SOLID 2014.

SOLID henvender sig til etablerede virksomheder med vækstpotentiale der:">

  • Udvikler egne IP indenfor spil, apps og anden interaktiv IP indenfor læring, e-health eller film/animation/bøger. Udviklingen af egen IP skal være virksomhedens kerneproduktion, for at kunne ansøge til SOLID. 
  • Udvikler interaktive produkter, som gør brug af spilteknologi og/eller spil/interaktive kompetencer og komponenter i andre industrier. (IKKE kommunikationsrådgivning og konsulentarbejde)
  • Udvikler og leverer services direkte ind i Spilbranchen

Brug for hjælp?/Want information in english?

Contact Søren Lass or Sofie Filt Læntver