Organisation

ID arbejder med forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse, internationalisering og netværksdannelse for selskaberne i de kreative digitale erhverv. 

 

Interactive Denmark er en non profit-organisation, der hjælper indholdsproducenter af spil, digitale læremidler og e-sundhed med at udvikle forretningen. Interactive Denmark har som mål at skabe en klynge med danske spilvirksomheder og digitale indholdsproducenter, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, investorer og internationale partnere.

ORGANISATION
ID er en privat forening der støttes af kommuner, regioner og staten. Formelt er stifterne af foreningen Producentforeningen, CAPNOVA og Filmby Aarhus. Foreningen støttes økonomisk af Markedsmodningsfonden, Københavns Kommune, Region Hovedstaden og Region Midtjylland.

Målgruppen er danske indholdsproducenter af blandt andet spil, digitale læremidler og e-health.

ID arbejder konkret med: Forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse og internationalisering.

  • Forretningsudvikling. ID arbejder for at skabe tidlig adgang til klyngenetværket, forbedret national inkubation, stykere forretningskompetencer og hurtigere vækst.
  • Kapital. ID arbejder på kapitalområdet for at skabe bedre adgang til finansiering i klyngen, øget synlighed og information om DK klyngen som investeringsområde.
  • Internationalisering. ID arbejder på internationaliseringsområdet for at skabe bedre adgang til internationale investorer, hurtigere international vækst, øget international opmærksomhed på DK klynge som investeringsområde, adgang til internationalt netværk og international videnindsamling og deling.

Interactive Denmark's arbejde tager sit udgangspunkt fra de to kontorer i Aarhus og i København.

 

BESTYRELSE for Foreningen Interactive Denmark

Formand: Jan Neiiendam, vicedirektør i Producentforeningen 

Carsten Holst, General Manager, FilmBy Århus

Lars Stigel, Direktør, CAPNOVA

 

Vores målsætning at give de digitale virksomheder et reelt løft og være med til at øge vækstpotentiale i den enkelte forretning. Kontakt os, hvis du vil være med.