Investorer blev klogere på spilbranchen

Growing Investors 2016 blev i år afholdt i Smediens smukke lokaler, hvor godt 80 investorer var samlet for at blive klogere på mulighederne for at investere i spilbranchen og i digitale virksomheder.

 

Vi havde udvalgt seks startups, som fik muligheden for at pitche for investorerne. Arrangementet strakte sig fra eftermiddagen til op ad aftenen, og ud over de 6 pitches bød dagen på key note speakers, middag og masser af mingling.

Vi havde fået besøg fra nær og fjern - endda helt fra Silicon Valley. Sean Percival, partner i 500 Startups, var taget den lange vej for at møde Danmarks upcoming digitale virksomheder og for at fortælle, hvad han kigger på, når han udvælger projekter og virksomheder at investere i. Janos Flösser fra Promentum Capital A/S, som har et indgående kendskab til det at investere i spilvirksomheder, delte ud af sine erfaringer, og Nicolaj Højer Nielsen gav gode råd til, hvordan man som aktiv angel investor bedst hjælper startups. Sidst men ikke mindst fortalte Jan Rosenbom, partner i Keystones, om alternativ due diligence. Hele arrangementet blev modereret af Lasse Chor fra Happy42, og efterfølgende bød Growing Investors på et glas vin i solen uden for Smedien. Vi vil gerne sige et stort tak til alle, der mødte op - startups, investorer, samarbejdspartnere og sponsorer. Vi glæder os allerede til næste gang!

Se alle billederne fra Growing Investors 2016 her.