P1 fokus computerspil

Danmarks Radios P1 Eftermiddag satte fokus på computerspilbranchen. Fra 8. - 10. juni 2015, inviterede programmets værter forskellige gæster i studiet for at diskutere hvordan spilmediet har udviklet sig indenfor både erhvervs- og kulturområdet.

 

Computerspil  er ved at blive en seriøs spiller i erhverslivet i Danmark 
I dag, og de næste tre dage skal vi tale om den danske computerspilbranche. En branche som er ved at ryste sit gamle ry som legetøj af sig, og er ved at blive en seriøs spiller i erhverslivet i Danmark. Medvirkende: Jan Neiiendam, chef for Interactive Denmark, Simon Løvind, spilkonsulent fra DFI. P1 Eftermiddag DR P1, 8. juni 2015.

Computerspil er meget mere end Candy Crush
Computerspil er meget mere end Candy Crush når man venter på bussen. Det giver fællesskaber og store oplevelser. Det har erstattet TV og fodbold for nogle mennesker, og bruges som en del af en kulturpalette. Medvirkende: Anne Mette Thorhauge; lektor, KU Christian Skjødt Skou; gamer Thomas Vigild; spiljournalist og underviser på Game Academy. P1 Eftermiddag DR P1, 9. juni 2015.

Stort potentiale i danske computerspil
Det er tredje og sidste dag i vores lille serie om computerspil, og i dag skal vi tænke stort. Drømme alle de store digitale drømme og slå større brød op end vi kan programmere. Vi skal se på det helt store billede, og vi vil gerne ud over Danmarks grænser. I studiet er spiljournalist og lyddesigner til spil, Jesper Krogh Kristiansen og Per Chrom-Jacobsen, business developer fra Capnova. P1 Eftermiddag DR P1, 10. juni 2015.