SOLID hjælper virksomheder til vækst

SOLID har løftet virksomhedernes vækstpotentiale og ført til forventninger om bedre økonomisk performance blandt virksomhederne.

 

One size does not fit all
SOLID er Interactive Denmarks forretningsudviklingsprogram, målrettet etablerede virksomheder i de kreative digitale brancher. Programmet, der blev søsat sidste år, består blandt andet af individuel sparring og alene i 2014 har vi gennemført 26 SOLID-forløb. 

Omsætningen fra 2013 til 2014 er steget mere end 25%​

Den første evaluering (foretaget af Manto) viser, at SOLID løfter virksomhedernes strategiske niveau og har afgørende betydning for virksomhedernes udvikling. Virksomhederne sætter nu nye mål for deres økonomiske udvikling og virksomhedernes omsætning blevet styrket.

SOLID giver omsætningsstigning
Halvdelen af virksomhederne har allerede i 2014 oplevet en stigning i omsætningen samt opnået effekt af SOLID. Nogle virksomheder har oplevet at omsætningen fra 2013 til 2014 er steget mere end 25%, som direkte konsekvens af deres deltagelse i SOLID. SOLID har altså allerede det første år, resulteret i bedre økonomiske resultater - på trods af den korte tid der er gået, siden virksomhederne deltog i programmet.

27 nye SOLID-virksomheder i 2015
Vi glæder os over, at programmet gør det muligt for virksomhederne at udvikle sig hurtigere og ser frem til at hjælpe 27 nye virksomheder i løbet af 2015. Allerede i januar 2015 er 13 nye SOLID kandidater fundet og de individuelle specialist workshops er i fuld gang. Næste SOLID-forløb starter fra sensommeren 2015, hold øje med ansøgningsfrist via nyhedsbrev mm.

LÆS MERE OM SOLID

Dette er et uddrag fra Interactive Denmarks nyhedsbrev, januar 2015