Ansøgningsformular til SOLID - Deadline 31. juli 2017

Kom godt igang - følg rækkefølgen, det vil gøre ansøgningsprocessen lettere for dig.

 

Husk at du skal kunne sige ja til disse 5 ansøgnings-kriterier, for at du kan ansøge SOLID:

  • Din virksomhed har et dansk CVR-nummer.
  • Du er bekendt med de minimis støtte begrebet og accepterer at deltagelse i SOLID indgår under disse regler.
  • Du/Direktør og evt. ledelsesteamet arbejder fuldtid med virksomheden.
  • Der er min. 4 medarbejdere i din virksomhed, en ledelse og et produktionsteam.
  • Virksomheden har lanceret min. ét kommercielt produkt og er i gang med produktion af min. ét nyt produkt. 

Samlet ses der også på om du/I har et virksomhedsmindset frem for et projektmindset.

SOLID early access - såfremt din virksomhed ikke opfylder de to sidste af overstående kriterier, men stadig vurdere at din virksomhed har et vækst potentiale, kan du evt. søge om et early access program.

Kontakt Søren Lass eller Sofie Filt Læntver såfremt du har spørgsmål eller ønsker at se et eksempel på en ansøgning og en virksomhedevaluering.

Din ansøgning skal indeholde følgende:

1) Generelle informationer: Vedr. din virksomhed og dig. (Skrives direkte i ansøgningsformularen i Podio)

2) SOLID dokumenter: SOLID_Produktevaluering, SOLID_Virksomhedsevaluering og SOLID_Diminisstøtte. Download zip-filen, udfyld og gem efterfuldt af dit virksomhedsnavn (fx SOLID_Projektevaluering_InteractiveDenmark. (Kryds af i ansøgningsformularen og vedhæft nederst.)

3) Motiveret ansøgning: Består af følgende felter i ansøgningsformularen: Målgruppe og platforme, Markeder, Markedspotentiale, Målsætning, Udfordringer og SOLID målsætninger. Tilsammen fungerer dine svar her, som din motiverede ansøgning. Dvs. det er her du kan vise, at du er klar til at deltage i SOLID. (Skrives direkte i ansøgningsformularen)

4) Virksomhedsdokumenter: Virksomhedsbudget og cashflow for 2016/2017, Produktionspipeline for igangværende produkter, Forretningsmodel, Salgstal for seneste produkt (Kryds af i ansøgningsformularen og vedhæft nederst. Vedhæft flest muligt.)

Udfyld din ansøgningsformular her!

 

Interactive Denmark gør opmærksom på at deltagelse i SOLID programmet vil indgå i din virksomheds de minimis støtte regnskab. Læs mere om STATSSTØTTEREGLER, herunder de minimis støtte

Interactive Denmark gør desuden opmærksom på, at alle dokumenter og informationer der indgår i SOLID ansøgningen, og i forbindelse med SOLID generelt, vil ligge i Podio. Al trafik og data er krypteret i Podio og Podio har ikke adgang til brugerdata. Dokumenter/informationer vil udelukkede blive delt med Interactive Denmarks samarbejdspartnere i SOLID, som har underskrevet en NDA. Har du spørgsmål vedr. dette kontakt venligst Jan Neiiendam