Spilproducenternes dag

DR ønsker at styrke læringsspil til børn og inviterer spil, film og tv branchen til en dag med fokus på udvikling af fremtidens læringsspil til børn.

 

På dagen vil DR give et indblik i Ramasjang og Ultras strategiske satsning på spilområdet samt efterspørge konkrete rammer for spil.

Hvornår:  torsdag d. 7. april 2016, kl. 15-17
Hvor: DR Byen, Emil Holms Kanal 20, København

TILMELDING
Tilmelding på drmedier@dr.dk, senest onsdag den 30. marts. Husk at skrive navn på alle deltagere.

Spilproducenternes dag i DR

_____________________

Hvis du vil vide mere om DRs digitale satsning på børneområdet

Tablet-generationen har fået ny redaktør
INTERVIEW. Dorte Høeg Brask er ny digital børneredaktør i DR. Hun mener, at DR skal skabe digitale fællesskaber, der involverer børn aktivt, for børn kan lide at skabe og udtrykke sig, og det er deres måde at undersøge og gribe deres omverden på.

DE DIGITALE BØRN
WEBCAST. Digital redaktør for børn Dorte Høeg Brask løftede på CPH TV Festival 2015 sløret, for nogle af de grundtanker og indsatsområder DR’s nye digitale strategi indebærer, og fortælle om de ønsker DR har til fremtidens samarbejde med tilrettelæggere, producenter og spilfolk.

MØD RAMASJANG OG ULTRA
WEBCAST. Pelle Møller repræsenterer DR Ramasjang og Jonas Kryger Hansen repræsenterer de store børns kanal, DR Ultra. I forbindelse med CPH TV Festival 2015 fortalte de om, hvordan det går med de to kanaler, hvad planerne er for efteråret og fremtiden, hvilke pitches, de ønsker sig fra producenterne.

_____________________

BAGGRUND. MEDIEFORLIG
Spilområdet fik for første gang en plads i medieforliget i forbindelse med den Mediepolitiske aftale for 2015-2018. I udlægningskravet til DR er der nu indeholdt et krav om, at DR også skal udlægge læringsspil rettet mod børn, hvilket er en positiv anerkendelse af spilmediets potentiale samt af branchens evne til at levere. Hent Mediepolitisk aftale for 2015-2018.PDF