Tags:

13 danske virksomheder til GDC

Skrevet af kirstine

Nyhedsbrev, februar 2011. Danske spiludviklere kan måle sig med de bedste, og flere virksomheder har i øjeblikket vokseværk. Denne udvikling skal Computerspilzonen understøtte, og i samarbejde med vores partnere har vi en række målrettede aktiviteter i støbeskeen.

Game Developers Conference i USA er det årlige mødested for verdens spiludviklere og andre forretningsfolk. Når konferencen løber af stablen, er den danske spilindustri stærkt repræsenteret - med i alt 13 virksomheder!

Et af Computerspilzonens formål er netop, at arbejde målrettet på, at danske spiludviklere får bedre adgang til at sælge produkter og skabe netværk globalt. Derfor er vi yderst tilfredse med den stærke danske repræsentation, som Computerspilzonen har støttet i samarbejde med Nordic Game Conference.

Udvikling af talent og forretning
Den danske spilindustri synes at stå stærkere i øjeblikket - det viser blandt andet det stigende antal jobs i danske virksomheder. Derfor er det vigtigt at uddannelsesmiljøerne fortsat leverer kreative og opfindsomme talenter til branchen, og med Computerspilzonens støtte til DADIU 2.0 i efteråret 2011 bliver talentmassen yderligere styrket.

Talentudvikling er også årsagen til, at Computerspilzonen sponserede Nordic Game Jam 2011, hvor over 300 kreative studerende, entusiaster og professionelle spiludviklere fra Danmark, Sverige, Finland, Holland, Tyskland mødtes med det ene formål at at udvikle spil. Med over 50 producerede spil i løbet af kun 48 timer må verdens største spiludviklingskonkurrence betegnes som en succes!

Kreativitet, variation og opfindsomhed skaber succes
Netop kreativiteten, variationen, opfindsomheden er det der kendetegner de fire nominerede til prisen for Årets Talent ved Danish Game Awards. Og at 'LIMBO' har sat ny rekord viser blot, at der er grund til optimisme på branchens vegne. Spillet er nomineret i 7 ud af 10 kategorier til GDC - spilindustriens svar på Oscar-uddelingen.

Læs hele nyhedsbrevet

Den danske spilindustri synes at stå stærkere i øjeblikket - det viser blandt andet det stigende antal jobs i danske virksomheder. Derfor er det vigtigt at uddannelsesmiljøerne fortsat leverer kreative og opfindsomme talenter til branchen.