Ledelse på skemaet til Growing Games

Growing Games Workshop III: LEDELSE & HR

 

Tirsdag d. 13 december kl. 9.00 - 17.30
Advokatfirmaet  Brandt and Lauritzen,

Amaliegade 35, 1256 Kbh. K.
Dagen slutter med øl og netværk

Vi har sammensat et program med korte foredrag og masser af diskussioner og feedback.

OPLÆGSHOLDERE

Søren E. Jacobsen fra SEJ Consult, mangeårig leder og bestyrelsesformand i en lang række kulturvirksomheder, vil øse af sin ledelseserfaring som chef for kreative og 'primadonnaer' i virksomheder som DR, Nordisk Film og Egmont (præsentationen vil være på dansk).

Rasmus Rune Nielsen fra 2 +1 Ideas Agency har erfaring med hele processen fra at  starte 2+1 sammen med to venner lige efter universitetet, til at stå med en succesfuld virksomhed. Herunder at få nye partnere, at partnerne forlader virksomheden, at blive nødt til at fyre sine venner og at oprette kontor i Kina.

Babak Djarahi fra DI-ITEK giver en introduktion til de juridiske aspekter af at være en arbejdsgiver. Han vil skabe overblik over potentielle faldgruber og nogle gode råd om, hvordan man undgår dem.

Nicholas Hawtin fra CONNECT Danmark vil give en introduktion til fordelen ved en klar kortlægning af organisation og ansvar, baseret på erfaringer fra den amerikanske hær.

Hjemmearbejde
Forud for workshoppen vi bede dig om at udfylde det vedhæftede dokument [OBS DROPBOX].

Beskriv hvilke udfordringer du har i forhold til henholdsvis  ledelse og ansættelsesret. Du vil komme til at arbejde med 'dine' udfordringer på workshopppen og få input fra erfarne ledere og/ eller advokater.

TILMELDING

Returner venligst dokumentet til os på growinggames@manto-as.dk sammen med din tilmelding til workshoppen.

Pitching

Fra 16.00 til 17.30 vil deltagerne igen få chancen for at pitche og få feedback fra et professionelt panel. Sidste gang så vi hvor meget eksempelvis BetaDwarf havde forbedret deres præsentation, og vi anbefaler, at du benytter lejligheden til at få afprøvet dine pitch-færdigheder.

Growing Games er GRATIS og  åben for alle.
Vi håber at se jer alle igen til næste workshop.

Har du spørgsmål?

Kontakt Jonas Bak Linnebjerg, eller Anna Porse Nielsen, Manto