Vækst i digitale virksomheder

Hos os er det digitale, det normale. Vores målgruppe er danske indholdsproducenter af blandt andet spil, digitale læremidler og og e-health.

 

Hvad gør vi? Interactive Denmark tilbyder viden, netværk og en række forretningsudviklende aktiviteter til både iværksættere og etablerede virksomheder. Hos Interactive Denmark har vi et unikt kendskab til den danske computerspilbranche og et bredt indblik i og viden om beslægtede digitale brancher, blandt andet producenter af digitale læremidler og og e-health-sektoren.

Gennem netværk, aktiviter og konkret forretnings-udvikling, hjælper vi med at realisere danske digitiale virksomheders vision og potentiale.

Vi hjælper digitale virksomheder med de specifikke udfordringer, der opstår som følge af stærkt fragmenterede og hastigt forandrende forretningsmodeller, ny teknologi og konstante ændringer i forbrugeradfærd. Uanset virksomhedens niveau.

Vores målsætning er, at være 100% relevant for den enkelte virksomhed. Hvis vi ikke kender svaret på dit spørgsmål, er vi hurtigt i stand til at sende dig videre enten til relevante organisationer eller enkeltpersoner.

Hvordan gør vi? Vi tilbyder videndeling og kompetenceudvikling. Seminarer, workshops og gå-hjem-møder.

SpilBar
Netværk og ny viden. SpilBar er gå-hjem-møder, der giver dig viden om de seneste tendenser i branchen, faglig viden og nyt netværk. SpilBar er mødested for alle i og omkring den danske spilbranche og alle er velkomne.

Growing Games
Konkrete redskaber og kompetente mentorer. Growing Games er en række heldags workshops, med fokus på forretningsudvikling. Growing Games er målrettet nystartede virksomheder i spilindustrien og beslægtede digitale brancher. Deltagelse kræver, at du enten har oprettet eller er i gang med at oprette en virksomhed.

SOLID
Adgang til unik forretningsudvikling. SOLID giver dig et individuelt program, hvor du sammen med Interactive Denmark finder præcis de ressourcer, der skal til for at bringe din virksomhed videre. Det kan være i form af ekspertkonsulenter, kompetenceudvikling eller internationalt netværk. SOLID er målrettet etablere virksomheder med vækstpotentiale og kræver ansøgning.

Andre aktiviteter
Interactive Denmark står bag en lang række andre aktiviteter, og støtter relevante brancheevents. Følg med i kalenderen eller abonner på  vores nyhedsbrev.

Vores målsætning at give forretningen et reelt løft og være med til at øge vækstpotentiale hos den enkelte virksomhed. Hos os er det digitale, det normale. Kontakt os, hvis du vil vide mere.