Det Interaktive Danmark i tal 2015

Omsætningen i de interaktive brancher er i rivende udvikling. Indtjeningen var i 2015 hele 1,9 mia kr. Det er mere end 15% over omsætningen i 2014. Interactive Denmark kan for andet år præsentere rapporten Det Interaktive Danmark i tal. [NOW WITH ENGLISH VERSION]

PRESSEMEDDELELSE: Den danske spilbranche fortsætter solid vækst

Der er fortsat positive takter på stort set alle områder i den danske spilbranche. Det viser de seneste tal for branchen i årets rapport,“Det Interaktive Danmark i tal - 2015”, udgivet af non-profit-organisationen Interactive Denmark.

 

Det Interaktive Danmark i tal

Omsætningen i de interaktive brancher er i rivende udvikling. Indtjeningen var i 2014 hele 1,7 mia kr. Det er hele 35% over omsætningen i 2013. Interactive Denmark kan for første gang nogensinde præsentere rapporten Det Interaktive Danmark i tal.

Danske spil vil i lommen på kineserne

PRESSE: Markedet for mobil- og konsolspil i Asien er 37 milliarder dollar værd alene i år. Det vil danske spil­udviklere gerne have fingrene i. Derfor har de i været på murbrækkerbesøg i Shanghai fra den 15. til den 19. juni 2015.

 

Danmark har behov for digital vision

KRONIK: Danmark har behov for en digital vision. Og de digitale producenter har behov for nye vækst- og eksporttilbud, fordi de eksisterende initiativer ikke møder deres specifikke behov.

ECEI Bronze certificering

Interactive Denmark er blevet bronze-certificeret under European Cluster Excellence Initiative.

Danmark går glip af milliarder af eksportkroner fra kreative digitale industrier

PRESSE: Et halvt århundrede efter, at Wegner og hans kolleger var med til at skabe begrebet Danish Design, står spilbranchen klar til at skabe fremtidens eksportprodukter.

 

Vækst i digitale virksomheder

Vi tilbyder viden, netværk og en række forretningsudviklende aktiviteter til både iværksættere og etablerede virksomheder. Målgruppe er danske indholdsproducenter af blandt andet spil, digitale læremidler og og e-health.

Pressefoto og logo

Hent Interactive Denmarks logo, Producentforeningens logo og portræt af Jan Neiiendam.

Organisation

ID arbejder med forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse, internationalisering og netværksdannelse for selskaberne i de kreative digitale erhverv. 

 

Computerspil kan skabe arbejdspladser i Danmark

PRESSE: Elementer fra computerspil finder i stigende grad vej til andre industrier end underholdning. Det kan åbne for en ny type virksomheder og arbejdspladser i Danmark.

 

Presse

Vi har indgående kendskab til erhversudviklingen i den danske spilbranche samt dyb viden om spilindustrien på både nationalt og globalt niveau. Kontakt bestyrelsesformand i Interactive Denmark Jan Neiiendam, mail: jn@interactivedenmark.dk, mobil 2010 8178 eller direkte 3386 2887, hvis du vil vide mere.