Presse

Interactive Denmark er et nationalt projekt der arbejder for at skabe optimale rammer for computerspilbranchen og beslægtede digitale brancher i Danmark. 

 

Vi har dyb viden om spilindustrien på både nationalt og globalt niveau. Gennem de seneste år har vi arbejdet tæt sammen med en stor del af virksomhederne og dermed indgående kendskab til erhversudviklingen i den danske spilbranche.

Journalister kan ringe og maile til bestyrelsesformand Jan Neiiendam og få svar på spørgsmål om spilindustrien. Vi kan også henvise til direkte til kilder i branchen. 

Kontakt på jn@interactivedenmark.dk, mobil 2010 8178 eller direkte 3386 2887

Som jounalist kan du også følge vores arbejde på twitter
___________________

Ved spørgsmål om spil som kultur henviser vi til Klaus Hansen, direktør for Producentforeningen på kh@pro-f.dk eller på mobil 2081 0959

Om Interactive Denmark
Interactive Denmark er en non-profit organisation, der arbejder for at skabe flere arbejdspladser i de kreative, digitale industrier. Vi hjælper indholdsproducenter af spil, digitale læremidler og e-health med at udvikle forretningen.

Interactive Denmark har som mål at skabe en klynge med danske spilvirksomheder og digitale indholdsproducenter, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, investorer og internationale partnere. 

Vi arbejder med forretningsudvikling, kapitalfremskaffelse, internationalisering og netværksdannelse, med økonomisk støtte fra Markedsmodningsfonden, Københavns Kommune, Region Hovedstaden, Region Nordjylland samt Region Midtjylland. Formelt er stifterne af foreningen Pro-f, CAPNOVA og Shareplay (nu Interactive Denmark Vest). Læs mere om Interactive Denmarks organisering

Om Producentforeningen
Producentforeningen er branche- og arbejdsgiverorganisation for danske indholdsproducenter – det vil sige producenter af film, tv, reklamefilm og computerspil. Foreningen søger politisk indflydelse og varetager medlemmernes interesser i forhold til diverse organisationer mm, som har indflydelse på produktionsvilkårene. Læs mere om Producentforeningen.