SOLID
SOLID løfter virksomhedernes strategiske niveau og har afgørende betydning for virksomhedernes udvikling.
Halvdelen af de deltagende virksomheder i SOLIDprogrammet har allerede i 2014 oplevet en stigning i omsætningen samt opnået effekt af SOLID. Nogle virksomheder har oplevet at omsætningen fra 2013 til 2014 er steget mere end 25%, som direkte konsekvens af deres deltagelse i SOLID. Læs mere om hvad virksomhederne har fået ud af SOLID-programmet.

SOLID skaber vækst og arbejdspladser

EVALUERING. SOLID er et solidt redskab til at skabe vækst blandt interaktive, digitale virksomheder. Siden 2014 har SOLID bidraget til at skabe 61 nye arbejdspladser blandt virksomhederne, der har deltaget.

Skræddersyet forretningsudvikling

Styrk din forretning gennem SOLID. Vi stiller ressourcer og specialister til rådighed, så du kan styrke din forretning.

Bedtime Digital Games’ SOLID Adventures in Japan

With help from Interactive Denmark’s SOLID program, Bedtime Digital Games went to Japan and came home with both distributors and publishers. SOLID is a business development programme, where Danish digital companies can get help to accelerate their companies.

Taking SOLID chances

Dajana Dimovska, the CEO of KnapNok Games, talks about her experiences with the SOLID program and the tools her company got that helped in the release of their latest game, Affordable Space Adventures.

Endelig et kort over ukendt territorie som kan bruges

SOLID hold 3. "Vi har været med i mange konsulent forløb, workshops og lignende, før dette. Men det er første gang, det er SÅ skræddersyet til vores situation". 11 etablerede virksomheder er optaget i forårets SOLID-program.

SOLID hjælper virksomheder til vækst

One size does not fit all. SOLID er individuel sparring, målrettet den enkelte virksomheds behov. Første evaluering af Interactive Denmarks forretningsudviklingsprogram viser, at udvalgte virksomheders omsætningen er steget mere end 25% fra 2013 til 2014 , som direkte konsekvens af deres deltagelse i SOLID.

Logic Artists fik styr på kort- og langsigtede mål

Logic Artists er midt i produktionen af deres anden udgivelse men forretningsudvikling, jagten på kapital og andre opgaver har gjort det sværere for dem at fortsætte. ”I bund og grund, har det hjulpet os rigtig meget til at se, hvordan vi kan forvandle de her små indie spil til nogle store franchises,” fortæller Ali Emek, adm.

Full Control kom ned fra projekt lianerne

SOLID-programmet hjalp den københavnske spilvirksomhed Full Control med at løfte blikket fra de enkelte projekter, og sikre en langsigtet strategi for hele virksomheden.

 

”Jeg skal lige spørge en voksen…”

Ovenstående er en ganske normal og uproblematisk udtalelse, hvis man er 5 år gammel, og bliver spurgt, om man kan lege. Men hvis det derimod er en bemærkning, som jævnligt flyver over bordene i en vækstvirksomhed i et ekstremt kompetitivt marked, så har man et problem.

 

Minitutor fik en kærlig kindhest

Minitutor har haft succes med at udvikle digitale læringsmidler til det danske marked, og retter nu opmærksomheden mod det internationale marked. Det kræver et større fokus på målgrupper og markedsføring allerede i produktionsfasen, som deltagelse i SOLID-programmet har hjulpet virksomheden med at finde.

 

Pages

Subscribe to RSS - SOLID