30 oct (1540902600 30) 12:30 30 (oct 30)17:30 Growing Digital Worlds: Co-produktioner og partnerskaber i praksis 12:30 - 17:30 Aarhus, Event Organized By: Interactive Denmark Event Type : Growing Digital Worlds

Event Details

GROWING DIGITAL WORLDS


GROWING DIGITAL WORLDS er målrettet ledere i etablerede virksomheder, der arbejder med digitale universer, med ambitioner om at udvikle og styrke deres forretning. Forløbet henvender sig både til virksomheder som deltog sidste år forløb og nye som ikke tidligere har været med. Med Growing Digital Worlds får du inspiration og et stærkt netværk blandt virksomheder, der arbejder på tværs af film, serier, animation, spil og andre digitale universer. Samtidig får du lejlighed til at møde skarpe profiler i og uden for  den digitale indholdsproducerende branche og udbygge dit professionelle netværk.

Digitale universer er en industri i rivende udvikling. Virksomheder inden for spil, film, serier, animation og funktionelle sammenhænge udfordrer hele tiden rammerne for, hvad deres universer kan – både kreativt og kommercielt. Fordi platforme, fans og medier er i nærmest konstant udvikling, er spillereglerne også i forandring.

Et digitalt univers er en verden af fortællinger, karakterer, artefakter, omverden og symboler, som giver en  sammenhængende oplevelse for brugeren på tværs af produkter og platforme. Universet kan gå på tværs af tv-serier, computerspil eller de værdier og fortællinger, som organisationer og virksomheder skaber om sig selv. Universer skal altså forstås i bred forstand og kan både være grundlag for underholdning og for anvendelse til kommunikation, læring, sundhed eller lignende.

 

GROWING DIGITAL WORLDS blev gennemført for første gang i efteråret 2017 og udbydes nu for anden gang. Forløbet har til formål at udforske de forretningsmæssige spilleregler for virksomheder, der lever af at udvikle digitale universer, og klæde dig, som deltager, bedre på til at udvikle din virksomhed og dit univers. Gennem forløbet vil du derfor blive både inspireret og bedt om at udforske, udfordre og udfolde de spilleregler, der gælder.

GROWING DIGITAL WORLDS bliver gennemført i efteråret 2018. Forløbet består af tre sessioner, hvor den første vil ligge i oktober og det samlede forløb strække over to måneder. Alle sessioner foregår i tidsrummet kl. 12.30 -17.30 og vil blive afholdt i Aarhus.

 

 

30. oktober: Co-produktioner og partnerskaber i praksis

Du har en plan, men når digitale universer skal udvikles og realiseres på tværs af platforme og produktioner er evnen til at indgå i strategiske samarbejder og partnerskaber et helt centralt aspekt. Det gælder både i forhold til det kreative og det kommercielle. Hvad skal man være opmærksom på når man indgår i tværmediale partnerskaber, og hvordan gør man sig attraktiv over for og finder de rette partnere – både herhjemme og internationalt? Vi tager turen fra ideen til færdigt produkt og får et indblik i processen med de udfordringer og valg der er blevet truffet undervejs. Hvad sker der i samarbejdet på tværs og kan det inspirere til nye måder at producere og realisere digitale universer på.

Her kan du blandt andet møde René Jessen fra Character (The Gnomes), som deler ud af sine erfaringer med at arbejde med et stort tværmedialt univers.

 

Sparring med vækstkonsulent fra Væksthus Midtjylland
Som en del af forløbet tilbydes alle virksomheder individuel sparring af en vækstkonsulent fra Væksthus Midtjylland. Den individuelle sparring sker som en integreret del af sessionerne.

 

Tilmelding
GROWING DIGITAL WORLDS er målrettet ledere af virksomheder, som udvikler digitale universer,  med ambitioner for deres forretning. Hver virksomhed kan deltage med 1-2 personer på ledelsesniveau. Forløbet er gratis for din virksomhed. Tilmeldingsfristen er fredag d. 14. september.

GROWING DIGITAL WORLDS udbydes af Interactive Denmark i samarbejde med More Creative og Region Midt. Forløbet faciliteres af Seismonaut, der har speciale i forretningsudvikling inden for de kreative erhverv.

Tilmelding og spørgsmål om forløbet kan rettes til Regitze Mai Møller fra Interactive Denmark på remm@interactivedenmark.dk.

Der er maksimalt er 15 pladser på forløbet. Deltagerne screenes og udvælges af Interactive Denmark og Seismonaut.

Link til denne begivenhed, benyt venligst: https://interactivedenmark.dk/?post_type=ajde_events&p=1353&preview=true

Time

(Tuesday) 12:30 - (Tuesday) 17:30

Location

Aarhus

X
X