Growing Games

Growing Games er en række specialiserede workshops, med fokus på forretningsudvikling. Growing Games er målrettet virksomheder i spilindustrien og beslægtede digitale brancher.

 

Growing Games er Interactive Denmarks tilbud til ditigale, kreative iværksættere, der ønsker at udvike deres forretning. Via vores netværk i spilbranchen og beslægtede digitale brancher, samler vi både danske og udenlandske eksperterne til vores workshops.

Hvorfor skal du deltage i Growing Games?
Du vil møde erfarne spiludviklere, digitale iværksættere, publishers, IP/IT advokater og investorer med erfaring fra spilbranchen til Growing Games. Eksperter med enestående viden, om de specifikke udfordringer der gør sig gældende, når produktet er digitalt og globalt.

"Mit netværk blev udbygget og jeg fik mulighed for fantastisk sparring. Pitching sessions har gjort mig bedre til at præsentere, og det har haft en kæmpe indflydelse på alle forhandlinger"
Steffen Kabbelgaard Grønning, CEO i Betadwarf og tidligere deltager i Growing Games.

Growing Games in english

Målgruppen er danske iværksættere, der er motiverede for at arbejde strategisk med ledelsen af deres virksomhed og ønsker at bringe den op på et nyt niveau. 

Forretningsudvikling gennem netværk
Growing Games består af en række heldags workshops, der gennem ekspert-oplæg, branchenetværk og sparring med andre virksomheder giver danske spiludviklere mulighed for, at styrke deres forretning!

Modulerne er bygget op omkring temaer, som danske spilvirksomheder har defineret som udfordringer.

Hver workshop består af oplæg, gruppearbejde, mini-springboard og pitchtræning. Deltagelse er gratis.

Tilmeld dig Growing Games mail-listen og få invitationer direkte i din mailboks
 

DELTAGERNE SIGER OM GROWING GAMES

"Through my participation in Growing Games, I got my network of other Danish developers expanded. This means that almost no matter what situation I am facing, I now know someone who has gone through the same. Growing Games workshops contains a lot of concentrated learning and networking, and I would recommend any new (or newish) company to go."
Peter Kjær, CEO Pixeleap. Winner of Growing Games Pitch Competition 2015"