SPILBAR 2018

SpilBar er et unikt mødested for alle i og omkring den danske spilbranche. Gå-hjem-møderne giver dig viden om de seneste tendenser i branchen, faglig viden og nyt netværk.

 

Det centrale element er netværk og viden

Inspirationen til SpilBar kommer fra Ted Talks, og til hver eneste SpilBar vil du blive præsenteret for danske og internationale eksperter, der med passion og personlighed deler deres viden om et specifikt emne. 

 

SpilBar er for dig, der ønsker viden om de seneste tendenser i spilbranchen, inspiration og netværk. Deltag i debatten, bliv inspireret, vær med! Der er gratis adgang og alle er velkomne.

SpilBar i København afholdes 4 gange i 2018 - marts, maj, september og oktober i Cinemateket på Filminstitutet. Vi starter med oplæg og debat, og slutter med mingling og forfriskninger.

SpilBar i Jylland afholdes i på Viborg, Aalborg og Aarhus. Her mødes nyuddannede og erfarne på tværs af fag og funktion til oplæg, debat og hygge.

Tilmeld dig mailinglisten til SpilBar eller følg gruppen på Facebook.

 

SpilBar i København er arrangeret af Kristine Ploug, DADIU, mens SpilBar i Jylland arrangeres af Interactive Denmark Vest. SpilBar er støttet af Spilordningen