Ny viden og stærkt netværk? Vær med!

SpilBar er et unikt mødested for alle i og omkring den danske spilbranche. Gå-hjem-møderne giver dig viden om de seneste tendenser i branchen, faglig viden og nyt netværk.

Det centrale element er netværk og viden

Inspirationen til SpilBar kommer fra Ted Talks, og til hver eneste SpilBar vil du blive præsenteret for danske og internationale eksperter, der med passion og personlighed deler deres viden om et specifikt emne. 

SpilBar er for dig, der ønsker viden om de seneste tendenser i spilbranchen, inspiration og netværk.

SpilBar i København afholdes sidste torsdag hver anden måned i Filmhuset. Vi starter med oplæg og debat, og slutter med mingling og forfriskninger.

Kom til SpilBar hvis du er interesseret i seneste tendenser indenfor digital og kreativ udvikling. Deltag i debatten, bliv inspireret, vær med! Der er gratis adgang og alle er velkomne.

Tilmeld dig mailinglisten til SpilBar CPH eller følg gruppen på Facebook.

SpilBar i Jylland afholdes hver måned, i skiftevis i Viborg, Aalborg og Århus. Her mødes nyuddannede og erfarne på tværs af fag og funktion til oplæg, debat og hygge.

Følg SpilBarJylland på twitter eller Interactive Denmark Vest på twitter.

SpilBar i København er arrangeret af Kristine Ploug, DADIU, mens SpilBar i Jylland arrangeres af Interactive Denmark Vest.

SpilBar er støttet af Spilordningen og Interactive Denmark.
SpilBar er støttet af Spilordningen og Interactive Denmark